"مشخصات فنی تهیه، نصب، نگهداري و تعمیر چراغهاي راهنمایی و رانندگی"

نظام فنی و اجرایی شهرداري تهران

نظام فنی و اجرایی تدوین شده در بخش حمل و نقل ترافیک شامل مشخصات فنی ناظر بر چراغ های راهنمایی و رانندگی می باشد.در مشخصات فنی حاضر سعی شده است پوشش کاملی از موارد مورد نیاز در عملیات تهیه، نصب، نگهداری و تعمیر چراغهای راهنمایی و رانندگی که در شهر تهران مورد استفاده قرار می گیرد مطابق با استاندارد های جهانی و ضوابط بین المللی ارایه گردد.
در تهیه این اسناد با بکار گیری از دانش و تجربیات اجرایی بخش های مختلف تلاش شده است تا کلیه موارد مورد نیاز در تهیه و بهره برداری از تجهیزات حمل و نقلی به بهترین شکل ممکن در اسناد گنجانده شده و با اتخاذ تدابیری، حسن انجام تعهدات، حتی المقدور تضمین گردد.

عناوین کلی این نشریه:

فصل 1- مشخصات عمومی

مدیریت شهری نیازمند ابزارهای متعددی می‌باشد تا به کمک آن بتوان روابط و مسائل مختلف را مدیریت نمود. به‌عنوان مثال، استفاده از خودروهای شخصی و یا عمومی جهت رفت‌وآمدهای درون‌شهری نیازمند ابزارهای مناسب و درخور است تا با استفاده از آنها امکان ایجاد نظم لازم و نظارت بر این نظم فراهم گردد. مشخصات فنی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی یکی از ابزارهای کلیدی در این راستا می‌باشد که نقش مهمی در ایجاد نظم و کنترل ترافیک ایفا می‌کند. همچنین بررسی تمرکز جمعیت در نقاط مختلف شهری در طول شبانه‌روز نیازمند ابزارهایی جهت ایجاد نظم، کنترل و نظارت می‌باشد. در کلان‌شهرها، بدون استفاده از ابزارهای نظارتی و کنترلی مانند چراغ‌های راهنمایی، تنظیم مناسبات شهری غیرممکن است و از این رو، ابزارهای نظارتی و کنترلی، به‌ویژه چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، اهمیت بالایی دارند..

فصل 2- مشخصات فنی تهیه و نصب تاسیسات برقی

مجري طرح نصب چراغ راهنمایی موظف است کلیه مراحل عملیات نصب و راه‌اندازي تاسیسات برقی چراغ راهنمـایی اعـم از کابل کشی‌ها، نصب کنترلر و نصب تجهیزات از جمله فانوس و تکرارگرها و شمارشگرها و … را طبق این دستورالعمل‌ها اجرا نماید.

فصل 3- دستورالعمل نگهداري و تعمیر چراغ‌هاي راهنمایی و رانندگی

بطور کلی چراغ‌هاي‌ راهنمایی سطح شهر تهران از لحاظ شرح خدمات و با توجه به تخصص‌هاي مورد نیاز جهت عملیات نگهداری به سه بخش تقسیم میشوند: هاي چراغ راهنمایی هوشمند، چراغ های راهنمایی برنامه پذیر و چشمکزن برقی، چراغ های راهنمایی چشمک زن سولار

 

پیوست الف – ویژگی‌هاي چراغ کنترل ترافیک
پیوست ب – نقشه‌هاي جانمایی تجهیزات بر روي انواع پایه‌هاي چراغ راهنمایی
پیوست ج – دستورالعمل طراحی چراغ راهنمایی
پیوست د – دستورالعمل نظارت بر نصب و نگهداري چراغ راهنمایی
پیوست ه – دستورالعمل نصب و راه اندازي دستگاه شمارشگر
پیوست و – کابل‌ها
پیوست ز – چراغ راهنمایی در سمت نزدیک و سمت دو
پیوست ح – مشخصات فنی جهت ساخت یا تهیه دستگاه UPS جهت تقاطعات داراي چراغ راهنمایی هوشمند
پیوست ط – ملاحظات قانونی
پیوست ي – چک لیست‌هاي گشت ایمنی و تفصیلی
پیوست ك – چک لیست‌هاي تحویل کیفی عملیات نصب و راه‌اندازي تاسیسات برقی
 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید